Uniós támogatásból automata egészségügyi papír feldolgozó gépsor került beszerzésre a Vajda-Papír kft. budapesti telephelyén

Uniós támogatásból automata egészségügyi papír feldolgozó gépsor került beszerzésre a Vajda-Papír kft. budapesti telephelyén

A VAJDA-PAPÍR Kft. 100 millió forint uniós támogatást nyert a „Komplex vállalati technológia fejlesztése mikro-, kis- és középvállalkozások számára (Közép-Magyarország)” című pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. A 680 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból egy Gambini Top700 típusú automata egészségügyi papír feldolgozó került beszerzésre, ezzel a vállalkozás kapacitásbővítése valósult meg.

A Dunaharaszti székhelyű VAJDA-PAPÍR Kft.-t 1999- ben alapította Vajda Attila és Vajdáné Csata Szilvia. Fő tevékenysége háztartási, egészségügyi papírtermék gyártása. Az alapítás óta a termékválaszték folyamatosan bővült, az egyszerű gyártásból mára teljes ipari és kereskedelmi tevékenység fejlődött ki.

A cég folyamatos fejlődése, növekedése elengedhetetlenné tette nagy kapacitású, modern gépsorok beszerzését, a korszerű technológia alkalmazását.  Így jelen projekt keretében is egy ilyen gépsor, Gambini Top700 típusú automata feldolgozó gépsor, került beszerzésre toalettpapír gyártásához.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat bővítette kapacitását, mellyel a multinacionális megrendelők kiszolgálására is lehetőségünk nyílt. Az új feldolgozó gépsor beszerzésével a gyártási folyamat gyorsítása valósult meg, valamint a keletkező hulladék mennyiségének csökkentése történt meg. A gépsoron elsősorban saját márkás termék gyártása zajlik.

Cégünkről és a támogatás segítségével megvalósult fejlesztésről bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhetnek:

Telefon: +36 1 283 9390
E-mail: info@vajdapapir.hu