Misszió, vízió, vállalati értékek

Misszió, vízió, vállalati értékek

Missziónk – miért vagyunk?

  • Támogatni partnereink folyamatos növekedését
  • Hatékony beszállítói legyünk partnereinknek
  • Az összes érdekelt a higiéniai háztartási papíráru szegmensben, mint hatékony és megbízható értékteremtőre tekintsenek ránk a világban

 

Vízió – hová szeretnénk eljutni?

  • Egészségügyi és higiéniai termékek biztosítása mindenkinek

 

Jövőképünk a fejlődés:

 

Célunk, hogy fejlődjünk a következők tekintetében:

1 - Növekedésünk

Cégünk, amely egy családi vállalkozásként indult, és egy gépet üzemeltetett, mára több millió eurót termelő vállalkozássá nőtte ki magát. Ma már nem csak Magyarországon piacvezető, hiszen a higiéniai papírok terén jelentős versenytársai vagyunk a nagy nemzetközi cégeknek. A Vajda-Papír Csoport ma már három magyarországi és egy norvégiai gyártóhellyel büszkélkedhet. A vállalatcsoporton belül mintegy 650 főt foglalkoztat. A csoport forgalma 2021-ben mintegy 148 millió euró volt.

*2022 business plan

2 - Márkánk

Stratégiai márkánk, az Ooops! folyamatosan növeli részesedését hazai piacainkon, Közép-Kelet-Európában és Skandináviában. Innovatív és kiváló minőségével, valamint széles körű kínálatával képesek vagyunk elkötelezni ügyfeleinket és fogyasztóinkat, valamint megkönnyíteni az emberek mindennapi életét azzal, hogy hatékony megoldásokat kínálunk minden higiéniai papírral kapcsolatos igényre.

3 – Zöld technológiánk

A legmodernebb technológiát alkalmazzuk valamennyi gyártóüzemünkben, amely teljes mértékben megfelel a legmagasabb környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak. A magasan automatizált berendezések hatékony és fenntartható működést biztosítanak. Gyártóvállalatunk hozzájárul a körforgásos gazdasághoz igazodó, ökológiailag hatékony termékek, gyártási technológiák és folyamatok használatához, valamint az erdők védelméhez.

4 - Munkatársaink

Kollégáink biztosítják a fenntartható üzletmenetet. Filozófiánk szerint motivált, elkötelezett és elkötelezett embereket foglalkoztatunk, ezért értékeljük a hűséget és a tapasztalatot, de emellett befektetünk az új ismeretekbe és erőforrásokba is, amelyek támogatják a folyamatos fejlődést és növekedést. Emellett a világ vezető könyvvizsgáló cége, a Lloyd's Register is kiemelkedőnek dicsérte a vállalat járványellenes intézkedéseit Európában.

5 - Our CSR

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal 2020-ban kezdődött az együttműködés, azóta több mint 30 tonna higiéniai papírárut adományoztunk a gyermekeknek szóló esélyteremtő programok támogatására, és több száz hátrányos helyzetű családot láttunk el egy évre elegendő higiéniai papíráruval országszerte.

 

A Vajda-Papír értékei:

  • Céltutadatosság és kitartás
  • Kiválóság és agilitás,
  • Rugalmasság és egyetértés,
  • Családi vállalat és nemzetközi jelenlét