Tanúsított vállalatirányítási rendszerek és termékminősítések

ISO 13485

ISO 13485

Vállalatcsoportunk TYPE IIR sebészeti arcmaszkok tervezéséhez, gyártáshoz, raktározásához és értékesítéséhez kapcsolódó, bevezetett és működtetett minőségirányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 13485:2016 szabványnak. Rendszerünk megfelelőségét éves felügyeleti audit igazolja.

ISO 9001, ISO 14001

ISO 9001, ISO 14001

A folyamatközpontúságot és minőséget, mint kiemelt értékeket szem előtt tartva Vevőink maximális kiszolgálási színvonalának érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 irányítási rendszert vezettünk be. Vállalatunk 2004 óta folyamatosan működteti párhuzamosan a két rendszert.

ISO 50001

ISO 50001

Vállalatunk elkötelezett az energiateljesítmény folyamatos növelésére. A Vajda-Papír Kft. 2016. óta MSZ EN ISO 50001:2012 tanúsítvánnyal rendelkezik. A szabvány szerint működéssel mindent megteszünk, hogy az energiacéljaink megvalósuljanak valamint, hogy a működésből eredő energiafelhasználást a lehető legalacsonyabb szinten legyünk képesek tartani.

HACCP

HACCP

Vállalatunk az élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő termékek teljes előállítási folyamatának szabályozására HACCP (Hazard Analyze and Critical Control Points) rendszert működtet. A HACCP rendszer kiterjed az alap- és segédanyag-beszerzés, -átvétel, -tárolás, -előkészítés, a termékelőállítás és -értékesítés munkafolyamataira, helyszíneire és az érintett dolgozókra. Ezen előírások betartása elengedhetetle a végső fogyasztók biztonsága érdekében, a kifogástalan minőségű termékek előállításához és forgalmazásához.

FSC

FSC

Vállalatunk FSC® (Forest Stewardship Council®) COC (Chain of Custody) tanúsítvánnyal rendelkezik; FSC MIX kategóriában állítja elő tanúsított termékeket. A tanúsítással vállalatunk hozzájárul a környezet szempontjából helyes, gazdaságilag életképes és társadalmilag felelősségteljes erdőgazdálkodáshoz. A COC eredetkövetési rendszer révén a faanyag a kitermeléstől a papírgyártáson keresztül a késztermékig nyomon követhető.

Nordic Ecolabel

Nordic Ecolabel

Észak-európai államok (Norvégia, Svédország, Finnország, Dánia és Izland) által működtetett címkézési rendszer, amely a termékek és szolgáltatások előállításának környezeti hatásait mutatja. Azok a termékek, amelyek káros környezeti hatásai kisebbek a megadott mértéknél, megkapják a környezetbarát termékcimkét. Vállalatunk vállalta, hogy önkéntes alapon csatlakozik és követi a Nordic Ecolabel kritériumrendszerben foglaltakat. (Termék-életciklus elemzés, keletkezett hulladékok hatása, minőségi, egészségügyi és funkcionális szempontok.)

BRC

BRC

Vállalatunk 2015. óta BRC Global Standard Consumer Products tanúsítvánnyal rendelkezik. Cégünk a BRC Fogyasztói termékek 4. kategóriájában állít elő és forgalmaz termékeket. A tanúsítással vállalatunk igazolja és bizonyítja az iparágban teljesíthető legmagasabb higiéniai, és termékbiztonsági követelményeknek való megfelelést a beszerzési folyamatoktól kezdve, az előállításon át a kiszállításig.