Fenntarthatóság

A fenntartható fejlődés szerepe a vállalati stratégiában

A fenntartható fejlődés szerepe a vállalati stratégiában

Vállalatunk a termékfejlesztés és gyártás során kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Működésünk során a környezetet terhelő hatások minimalizálására törekszünk. Célunk az energiahatékonyság javítása, a megújuló energia minél nagyobb arányban történő felhasználása.

Tovább

Minőségpolitika és környezetpolitika

Minőségpolitika és környezetpolitika

Célok

 A Vajda Papír Kft., mint a higiéniai papírtermékek piacának egyik legmeghatározóbb szereplője többek között két nagyon fontos célt határozott meg az elmúlt években. A minőséget és a környezetvédelmet. Pontosabban megfogalmazva: a vállalat kiemelt célként kezeli, hogy termékeivel megfeleljen a jelenkori társadalom elvárásainak és lehetőség szerint igazoltan felelős erdőgazdálkodásból származó rostból készült papírt építsen be termékeibe. A vállalat másik fő célja, hogy mind hazai, mind külföldi viszonylatban a Vajda Papír Kft. neve egyet jelentsen a stabilitással, a szakértelemmel, a megbízhatósággal, valamint a vállalkozó kedvvel. 

A társaság az ISO 9001, ISO 14001 és BRC Consumer Products szabványok szerinti minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerben a hangsúlyt a folyamatos fejlesztésre helyezi, a minőség- és környezeti politikát, az irányítási rendszert, valamint a tevékenységeket tervezett rendszerességgel felülvizsgálja.

Tovább