Minőségpolitika és környezetpolitika

Minőségpolitika és környezetpolitika

Minőségpolitika és környezetpolitika

Célok

 A Vajda Papír Kft., mint a higiéniai papírtermékek piacának egyik legmeghatározóbb szereplője többek között két nagyon fontos célt határozott meg az elmúlt években. A minőséget és a környezetvédelmet. Pontosabban megfogalmazva: a vállalat kiemelt célként kezeli, hogy termékeivel megfeleljen a jelenkori társadalom elvárásainak és lehetőség szerint igazoltan felelős erdőgazdálkodásból származó rostból készült papírt építsen be termékeibe. A vállalat másik fő célja, hogy mind hazai, mind külföldi viszonylatban a Vajda Papír Kft. neve egyet jelentsen a stabilitással, a szakértelemmel, a megbízhatósággal, valamint a vállalkozó kedvvel. 

A társaság az ISO 9001, ISO 14001 és BRC Consumer Products szabványok szerinti minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerben a hangsúlyt a folyamatos fejlesztésre helyezi, a minőség- és környezeti politikát, az irányítási rendszert, valamint a tevékenységeket tervezett rendszerességgel felülvizsgálja.

Minőség és érték

 A Vajda Papír Kft. egyik alapvető küldetésének tekinti a folyamatos értékteremtést, az értékek növelését, valamint a minőség megteremtését. E két lényeges elem bár külön-külön is rendkívül fontos, mégis összefügg. Fontos értéknek tekintjük a munkatársaink hozzáértését, szakterületeik magas szintű ismeretét, a folyamatos megújulásra való készséget. Kiemelkedő értéknek tekintjük ugyanakkor az üzleti partnerekkel kapcsolatos etikus üzleti magatartást, a partnerszervezetek, valamint az egyének személyiségének tiszteletét is.

Minőség tekintetében természetesen a munkatársaink egyéni teljesítménye és szakértelme mellett rendkívül fontosnak tartjuk a markáns és megbízható üzletvitelt is, amelyet többek között a gyorsaság, a rugalmasság valamint az új lehetőségek iránti fogékonyság, valamint a gazdasági ésszerűség határain belül a megegyezésre való maximális törekvés jellemez.

 

A környezet

 A környezet védelme a Vajda Papír Kft. egyik fő alapelve. Ennek egyik sarkalatos pontja, hogy a vállalat igyekszik a saját munkakörnyezetét is a leginnovatívabb módon kialakítani. Emellett a társaság figyelemmel kíséri és betartja a tevékenységre vonatkozó jogszabályokat és előírásokat, de markánsan kiáll amellett is, hogy csak olyan tevékenységet kíván folytatni, amelynek környezeti terhelése kielégíti a legszigorúbb normákat is.

A Vajda Papír Kft. az előállított termékek tekintetében is fontosnak tartja, a környezet védelmét, hiszen hasznos termékcsaládokat állít elő versenyképes, gazdaságos és a környezetet kímélő módon, felhasználva a technikai és a logisztikai fejlődés újdonságait.