Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a Vajda Papír corporate weboldalának (www.vajdapapir.hu) használatbavétele előtt alaposan olvassa el ezt a Jogi nyilatkozatot, amely szabályozza a használat körülményeit, a webhely és a rajta megtalálható, valamint a hozzá kapcsolódóan továbbított anyagok használatát és a hozzájuk kapcsolódó jogokat, továbbá a Működtető jogait a weboldalra vonatkozóan.

Jelen weboldal a Vajda Papír Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 51., cégjegyzékszám:13-09-082969, továbbiakban: Működtető) tulajdonában van, annak tartalmát kezeli és szolgáltatásait működteti. 

A weboldal megnyitásával és böngészésével Ön elfogadja a Jogi nyilatkozatban foglaltakat és azt, hogy ez a dokumentum kötelezi Önt. Ha nem tudja elfogadni, és magára kötelező érvényűnek tekinteni a Jogi nyilatkozatban leírtakat, kérjük ne használja a weboldalt!

  

A weboldal tartalmi anyagai (szövegek, képek, videók, hanganyagok, letölthető fájlok) a Működtető tulajdonát képezik. Ezen anyagok üzleti célú továbbfelhasználása kizárólag a Működtető engedélyével lehetséges.

Tilos: a weboldal anyagainak üzleti célú felhasználása Működtető engedélye nélkül!

A Vajda Papír Kft. logói, védjegyei, márka- és terméknevei, termékfotói, szlogenjei, hirdetései annak kizárólagos tulajdonát képezik, bármilyen jellegű felhasználásuk kizárólag a tulajdonos előzetes beleegyezésével lehetséges!

Felelősségvállalás a tartalomért

A weboldal tartalma nem képezhet alapot felelősségteljes döntések meghozatalához, partneri együttműködés vagy befektetés szándékával kérjük forduljon a Cégstruktúra menüpontban feltüntetett felelős személyekhez.

Például, de nem kizárólagosan:

         - a webhely elérhetetlensége vagy használhatatlansága,

A fenti kizárások nem érvényesek, ha a kár a Működtető szándékos cselekedetének, súlyos gondatlanságának vagy mulasztásának eredményeként jön létre.

Amennyiben jelen webhelyen olyan hivatkozások kerülnek feltöltésre, amelyek alternatív webhelyekre mutatnak, azok kizárólag a felhasználók kényelmét szolgálják, velük a Működtető nem feltétlenül van bármilyen kapcsolatban és nem vállal felelősséget azok tartalmáért. Ez alól kivételt képeznek a Vajda Papír Kft. márkái vagy termékei részére készülő weboldalak (pl. ooops.hu).

Együttműködés más weboldalakkal

Weboldalunk a Google.com beágyazott térképeit használja. Ezen térképek használatával Ön elfogadja a Google Általános Szerződési feltételeit (http://www.google.com/intl/hu/policies/terms/ ).

Adatvédelem

Működtető kizárólag az "Írjon nekünk" alkalmazás révén juthat a felhasználók személyes adataihoz, amelyeket kizárólag a beküldött kérdés, felvetés vagy állásra történő jelentkezés kezelésére és megválaszolására használ fel. Az adatokat Működtető az ügyintézés során az Adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, az ügy lezárása után megsemmisíti, harmadik fél részére ki nem adja.

 

A weboldal Partnereink menüpontjához való hozzáférés csak akkor lehetséges, ha a felhasználónak érvényes, az adatbázisban eltárolt accountja (felhasználónév-jelszó páros) van, amellyel a Belépés modul segítségével be tud lépni.

 

Működtető fenntartja a jogot, hogy jelen Jogi nyilatkozat rendelkezéseit a jövőben értesítés és egyeztetés nélkül módosítsa vagy bővítse, a webhelyen történő frissítéssel. A Jogi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekre, a weboldal használatára és Jogi nyilatkozatra a Magyar Köztársaság törvényei érvényesek.

 

Ha a Jogi nyilatkozattal vagy a weboldal használatával kapcsolatban kérdése, észrevétele vagy felvetése merülne fel, kérjük jelezze azt a Működtető (Vajda Papír Kft. cím:  1239 Budapest Ócsai út 8., e-mail cím: titkarsag kukac vajdapapir.hu) felé.