Sajátmárkás termékek gyártása

Sajátmárkás termékek gyártása

Szortiment

A Vajda Papír Kft. jelentős gyártókapacitásokkal áll a partnerek rendelkezésére az összes termékkategóriában. A legkülönbözőbb vevői igények kiszolgálására is fel vagyunk készülve, modern technológiai felszereltségünk révén. Számos kiszerelésben, és méretben tudunk termékeket gyártani, akár újrahasznosított, akár tiszta cellulóz alappapírból.

Az alábbi lehetőségek közül lehet választani :

Toalettpapír: 1, 2, 3, 4, vagy akár 5 rétegű termék, kiszerelés 1-től akár a 32 tekercsig, tasakos vagy fóliás csomagolás.

Kéztörlő: 2, 3 rétegű termék, kiszerelés 1-től akár  16 tekercsig, 2 színnyomási lehetőség (dekor)

Papír zsebkendő: 2, 3, 4 rétegű termék, kiszerelés 10x10 db, 100db, 90 db, 12x10 db, 

Szalvéta: 1, 2, 3 rétegű termék, lapméret 16x16, 30x30, 33x33 cm, csomagolás 20 db-tól a 600 db-ig, fehér vagy színes papír, 4 színnyomási lehetőség

 

Vevők

Számos hazai és nemzetközi kereskedelmi láncnak gyártunk termékeket, közülük többen Magyarország területén kívül forgalmazzák azokat.

A gyártási folyamatainkat és termékeink minőségét a nemzetközi kereskedelmi partnerek évente auditálják, az, hogy a termékeink minden évben meghaladják az előírt normákat bizonyítja, hogy cégünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel .

A gyártásban nagy szakértelmet szerzett csapatunk arra is felkészült, hogy vevőinkkel közösen is fejlesszünk, egyedi igényeknek megfelelő háztartási higiéniai papírtermékeket.