Miért jó nálunk dolgozni

Miért jó nálunk dolgozni

Miért jó nálunk dolgozni?

Mikor valaki egy új munkahelyet szeretne megpályázni, nem csak az a kérdés merül fel, hogy a munkavállaló mit tud hozzátenni a cég működéséhez, hanem az is, hogy a munkáltatói oldalról mit kap az ott dolgozó? A Vajda Papír Kft. a higiéniai papírtermékek piacának egyik legmeghatározóbb gyártója és szereplője belföldön és export viszonylatban egyaránt egy igazán dinamikusan fejlődő vállalat. A magyar tulajdonú, budapesti központtal rendelkező cég megbízható hátterű vállalat, ezzel teremtve versenyképes jövedelmet és anyagi biztonságot alkalmazottai számára.

 

Fókuszban a munkavállaló

A Vajda Papír Kft. annak ellenére, hogy egy professzionális vállalkozás, rendkívül családias hangulatú, odafigyel arra is, hogy az ott dolgozó alkalmazottak megbecsültnek érezzék magukat. A munkatársak részére a foglalkoztatás biztonságát, az elvárt teljesítményhez szükséges munkafeltételeket, elismerő jövedelmet nyújt, beleértve a hatékony szervezeti keretet, valamint az emberi erőforrás fejlesztési és motivációs rendszert. A társaság a munkavállaló képességének és akaraterejének megfelelően kialakított perspektivikus karrierlehetőséget kínál.

A munkatársak figyelemmel kísérik az újonnan érkező kollégák beilleszkedését is, ami nagyban megkönnyíti a hatékony munkavégzést. Vállalatunk számára nagyon fontos a motivált munkavállaló, aki hosszú távra tervez, hiszen ez mindenki számára megnyugtató és előremutató.

 

Élen az innovációban

A vállalat az innovatív technológiák tekintetében is élen jár, hiszen, amellett, hogy a lehető leggyorsabban igyekszik reagálni a piaci kihívásokra, a saját munkakörnyezetét is a leginnovatívabb módszereknek megfelelően alakítja. Ennek tanúbizonysága az is, hogy a Vajda Papír Kft. üzemei gyakorlatilag ön-energiaszabályozó intelligens házak, azaz szoros összefüggésben van a belső klíma szabályozása a kinti hőmérséklettel.