Tesztelje Ooops! Excellence termékeinket!

Az Ooops! Excellence termékcsaládot azoknak fejlesztettük, akiknek ugyanolyan fontos a kényelem, a minőség és a megbízhatóság.
Szeretnénk, ha a Vásárlóink is tesztelnék termékeinket és megírnák véleményüket, ezért indítjuk el „Ooops! Terméktesztelés” programunkat.

 

Az Ooops! leghosszabb toalettpapírja, a három rétegű Excellence, illatmentes és finom virágillatú változatban is kapható. A 8 és 16 tekercses kiszerelések zacskóin Easy Open nyitósarok található, amellyel gyermekjáték a csomag nyitása. Tiszta cellulózból készül, így a 100% puhaság garantált és nem tartalmaz semmilyen színezőanyagot.

 

Az Ooops! Excellence illatmentes, négy rétegű papír zsebkendőt 10 x 7 db-os, úgynevezett pocket kiszerelésben találják meg a boltok polcain. A gyűjtőcsomagolás különleges és egyedi grafikával ellátott 10 kis csomagot rejt. Az illat- és színezőanyag-mentes tiszta cellulóz alapanyag puhaságot és egyben biztonságot is nyújt.

 

Ooops! Terméktesztelés

 

Az „Ooops! Terméktesztelés” program átmenetileg szünetel. Türelmüket és megértésüket köszönjük, hamarosan ismét jelentkezünk a program folytatásával.

 

Részvételi feltételek

 

Az „Ooops! terméktesztelés” programban részt vehet bármely 18. életévet betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárságú természetes személy. A programban a Vajda-Papír Kft. (Adatkezelő) dolgozói, valamint mindezen személyek PTK.8: 1.§(1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

 

Személyes adatainak megadásával, valamint a program adatbázisában történő regisztrációjával Ön automatikusan hozzájárul, hogy:

  • a Vajda-Papír Kft. (2330 Dunaharaszti, Némedi út 51.), mint Adatkezelő, az Ön személyes adatait kezelje és felhasználja,
  • személyes adatait az Adatkezelő a termékeivel, programjaival és promóciós ajánlataival kapcsolatos információk megküldése, illetve
    termékminták küldése céljából és piackutatási céljai megvalósításához határozatlan ideig kezelheti és felhasználhatja, vagy mindaddig,
    amíg Ön nem kéri adatainak törlését az Adatkezelő levelezési címére küldött írásos formában.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Adatkezelő az adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja.

 

Az „Ooops! terméktesztelés” programra jelentkező az adatbázisba történő regisztrációjával tudomásul veszi, hogy egy személy, egy levelezési címre csak egy mintacsomagot kaphat terméktesztelés céljából kampányonként. A mintatermékek mennyiségéről, postázásának időbeli ütemezéséről minden esetben az Adatkezelő dönt. Amennyiben a postai úton, megadott levelezési címre küldött, térítésmentes termékminta csomagot adott személy nem veszi át, az adatainak az adatbázisból való törlésével jár. Jelen feltételek bárminemű megsértése a programból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után.

 

Az Adatkezelő az alábbi személyes adatokat hozhatja nyilvánosságra, amelyhez az adat tulajdonosa a regisztrációjával hozzájárul:

  • a regisztrált által az Adatkezelőnek továbbított fényképek, videó felvételek, írásos anyagok (pl. termékek jellemzése, véleményezése, rövid történetek, stb.) (Átadott Anyagok); valamint
  • a program regisztrált résztvevőinek adatai (név, város) (Résztvevő Személyes Adatai).

Regisztrálásával, továbbá a programban való részvételével Ön tudomásul veszi, hogy az Átadott Anyagok és a Résztvevő Személyes Adatai az Adatkezelő által kezelt honlapokon (www.vajdapapir.hu és www.ooops.hu) és Ooops! Facebook oldalon megjelenítésre kerülhetnek.

 

Az Adatkezelő a személyes adatokat a mindenkori jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezeli. A Részvételi feltételek teljes anyaga megtekinthetőek a www.vajdapapir.hu weboldalon.